Madrasser og måtter

Se her vores omfattende program af gummimåtter og madrasser til kvægstalde.

Vi har løsningerne, der giver det optimale underlag i sengebåse, på staldgange, opsamlingsplads og omkring malkestalden.

SuperSoft måtten - det gode grundlag!

SuperSoft måtten er enkel og genial. Den består af en 21 eller 30 mm tyk skummåtte, der er hermetisk forseglet og formstabil, så den kan modstå hårdt brug og rengøring med kemikalier.
Med 2 bolte fastgøres SuperSoft måtten i front, og giver derved et skridsikkert og dejligt underlag.
Måtterne placeres med en indbyrdes afstand på 5 cm, da de udvides, når køerne ligger på dem.

Måtten er den bedste investering du kan foretage, når du tænker på dine dyrs velfærd. Den er ligeså blød som en græsmark. Koen føler sig godt tilpas på måtten, både når den ligger ned, og når den sikkert og ubesværet rejser sig uden at glide.
Desuden er måtten meget skånsom for koens knæ og led.
Måtten fungerer også som en fremragende varmeisolator.

Madrasser for kvæg med gummidug på latexunderlag

Fremtidens madrasser med latex er overdækket med en vandtæt, skridsikker og holdbar 4 eller 8mm gummidug, der gør det nemt at holde madrassen ren. Koen kan let rejse sig op og lægge sig ned, og den indretter meget hurtigt et blødt og behageligt leje på madrassen.
Gummidugen leveres på samme længde-mål som sengerækken, så der opnås én samlet madras pr. række. Mange års erfaring med madrassen, betyder at der kan ydes 10 års garanti med afskrivninger.

Den komfortable madras kan kombineres med et justerbar plastrør som brystbom - se billedet til højre.

Gummiruller til sengebåse

Gummirullerne er lavet af gummi af meget høj kvalitet. Det betyder at gummiet kan være forholdsvis tynd 10-13mm og samtidigt være meget holdbart. Sammen med dubber på undersiden giver det en blød, isolerende, skridsikker og meget holdbar løsning, som er nem at holde ren.

Til køer/ungdyr anvendes bl.a. en 20mm gummirulle (10mm gummidug med 10mm dubber), 10 års erfaring med denne gummimåtte betyder, at der kan ydes 10 års garanti med afskrivninger.

Til kalve / de mindste ungdyr kan en 15mm gummirulle (10mm gummidug med 5 mm dubber) være tilstrækkelig i sengebåsen. Kan leveres i forskellige bredder efter dyre-størrelse.

Gummirullerne leveres på samme længde-mål som sengerækken, så der opnås én samlet løsning pr. række. Nem montage - rullen skal kun fastgøres ved forkant.

Gummiruller til staldgange og omkring malkestald

Dimensioneringen af gummirullen samt udformningen af dupperne på undersiden afhænger af, hvor i stalden den skal anvendes, så der opnås optimal holdbarhed og skridsikkerhed til formålet:

Staldgang med skraber: 13mm gummidug med 5mm dupper, samlet højde 18mm, leveres i et eller to stykker pr. staldgang afhængig af skrabertype. En lidt tykkere gummirulle som kan holde til påvirkningen fra skraberen, men samtidig giver en god skridsikkerhed. Leveres på bredde- og længdemål tilpasset staldgangen. 7+ års erfaring med denne model.

Omkring malkeplads: 10mm gummidug med 5mm dubber, samlet højde 15mm. Giver optimal skridsikkerhed i områder med meget trafik, også om vinteren. Leveres på bredde- og længdemål tilpasset gangarealet. 10+ års erfaring med denne model.

Om gummi til kvægstalde - det sikre valg

Hos Fremtiden Staldinventar A/S har vi mange års erfaring med gummi til kvægstalde, og det har vist sig at endeløse gummiruller lavet af de rigtige råmaterialer, giver optimale resultater med hensyn til ko-komfort, skridsikkerhed og sidst med ikke mindst - holdbarhed.

”Gummi er vel Gummi” - Nej!! - der er stor forskel:
Gummiet laves ved opvarmning under højt tryk (Vulkanisering). Vulkaniseret gummi kan ikke smeltes og dermed opnå en ny form, det mister bindeevne, men giver et meget holdbart produkt. Vulkaniseret gummi kan kun genbruges ved at snitte det i små stykker, og støbe gummiet sammen ved hjælp af bindemidler, hvilket giver et mindre holdbart produkt. Vores gummiruller er lavet med et meget højt indhold af gummi ,som ikke har været vulkaniseret. (min. 90%)

”Tungt gummi betyder god kvalitet” - Ikke altid!! :
Gummi som vores , med en høj andel af ikke-vulkaniseret gummi er forholdvis tung, da tætheden i materialet er høj. Desværre kan man opnå samme vægt med en gummi af vulkaniseret gummi ved at tilsætte tunge og billige fyldstoffer. Det gør gummiet svagere, med en kortere levetid. Vore gummiruller bliver produceret i Tyskland – det sikrer en ensartet holdbar kvalitet ved hver leverance.