Vandsystem

Drikkekar i rustfrit stål

Fremtidens drikkekar i rustfri stål kan leveres med indbygget rør for cirkulation, det giver mulighed for at frostsikre og at regulere temperaturen på drikkevandet i hele vandkarrets længde.

I meget kolde perioder er der risiko for at dyrene drikker for lidt, dette kan undgås, når vandet er tempereret.

Den højtydende, justerbare, niveauregulerende svømmerventil er standard i alle Fremtidens drikkekar. Svømmeren sidder beskyttet under et vipbart låg, som kan åbnes nemt uden brug af værktøj, det giver hurtig adgang til rengøring af området omkring svømmeren.

Den store bundprop kan også tages op uden brug af værktøj, og drikkekarret tømmes i løbet af få sekunder.

Drikkekar-holder i kraftig galvaniset stål kan leveres med friholderbøjle, der giver ekstra beskyttelse af det rustfri drikkekar. Friholderbøjlen mindsker risikoen for gødning i vandet. De afrundede kanter
beskytter dyrene, hvis de støder på karret.

Kan leveres med forskellige typer af støtteben. I normale mellemgange bruges lige støtteben der står på betongulv eller spalter. I områder med skraber bruges skrå støtteben, der kan påboltes mur, stolper eller direkte på inventar

Der er mange modeller i vort sortiment, kan også leveres som en vip-bar model, eller som en model med friholderbøjle på begge sider, hvis drikkekarret sidder mellem to afdelinger og der drikkes fra begge sider.

Frostsikkert cirkulationssystem
Karet laves i rustfrit stål
52cm bred kar sikrer naturlig drikkestilling
og øger antallet af dyr. der kan drikke på samme tid
Høj ydelse
Nem adgang til svømmer
Let at rengøre
Hurtigt at tømme
70 cm bred og kraftig friholderbøjle med støtteben
Holdbar med lang levetid
Standardmål eller specialmål

Drikkekopper

Fremtidens drikkekopper er helt i rustfrit stål. Stor vandkapacitet og med en kraftig ombukket kant, der fungerer som spildkant.