Stalddør og Staldport

Fremtidens program af stalddøre og staldporte er rigt varieret. Vi kan levere indvendige såvel som udvendige stalddøre og staldporte. Enkelt stalddør, 2-fløjede eller 2-delte stalddøre og staldporte. Alt konstrueres over en ramme af galvaniseret stål kombineret med hårdttræ. Hvis der ønskes glas, leveres dette med eller uden tremmer, som enkeltlags eller thermoglas. Endelig kan der varieres mellem skydedør, skydeport og hængslede stalddøre.
2-fløjet udvendig stalddør med hårdttræ og stalddørsgreb2-fløjet udvendig stalddør med hårdttræ og stalddørsgrebIndvendig skydeport med harlekinruder og hårdttræ.
Lakeret i elfenbenshvid efter galvaniseringIndvendig skydeport med harlekinruder og hårdttræ.
Lakeret i elfenbenshvid efter galvanisering
2-fløjet udvendig stalddør med ruko lås
Træ 150cm2-fløjet udvendig stalddør med ruko lås
Træ 150cm
2-fløjet stalddør, med bue og sol øverst, lærketræ nederst.2-fløjet stalddør, med bue og sol øverst, lærketræ nederst.
2-fløjet stalddør monteret med hårdttræ og stalddørsgreb. Separat rude med sol.2-fløjet stalddør monteret med hårdttræ og stalddørsgreb. Separat rude med sol.Stalddør med vindue <br>Stalddør med vindue

Inspiration hestestalde med udvendige stalddøre/porte

Egelund hestepension

Fremtiden Staldinventar har leveret udvendige stalddøre og hestebokse model Grand Prix med svingbare skillevægge til Egelund Hestepension. I indretning af staldene er der lagt stor vægt på god ventilation og masser af lys.
De udvendige 2-delte stalddøre bidrager til god ventilation og bedre lysindfald i hestestalden.De udvendige 2-delte stalddøre bidrager til god ventilation og bedre lysindfald i hestestalden.
Øverste del af døren fastholdes i åben position med vægbeslag. Nederste del er med 2-vejs fjederbelastet lukketøj.Øverste del af døren fastholdes i åben position med vægbeslag. Nederste del er med 2-vejs fjederbelastet lukketøj.De 2-delte udvendige stalddøre er leveret med hårdttræ og beskyttelsetremmer for glasDe 2-delte udvendige stalddøre er leveret med hårdttræ og beskyttelsetremmer for glas