Stalddør og Staldport

Fremtidens program af stalddøre og staldporte er rigt varieret. Vi kan levere indvendige såvel som udvendige stalddøre og staldporte. Enkelt stalddør, 2-fløjede eller 2-delte stalddøre og staldporte. Alt konstrueres over en ramme af galvaniseret stål kombineret med hårdttræ. Hvis der ønskes glas, leveres dette med eller uden tremmer, som enkeltlags eller thermoglas. Endelig kan der varieres mellem skydedør, skydeport og hængslede stalddøre.

2-delt hængslet stalddør med glas i øverste del. Kan leveres med hærdet glas eller med gitter for beskyttelse af ruden.2-delt hængslet stalddør med glas i øverste del. Kan leveres med hærdet glas eller med gitter for beskyttelse af ruden.Enkelt skydeport, med glas i øverste del. Kan leveres med hærdet glas eller som her med gitter for beskyttelse af ruden.Enkelt skydeport, med glas i øverste del. Kan leveres med hærdet glas eller som her med gitter for beskyttelse af ruden.
2-fløjet stalddør monteret med hårdttræ og stalddørsgreb. Separat rude med sol2-fløjet stalddør monteret med hårdttræ og stalddørsgreb. Separat rude med sol2-fløjet udvendig stalddør med hårdttræ og stalddørsgreb2-fløjet udvendig stalddør med hårdttræ og stalddørsgrebUdvendig stalddør med harlekinrude, flankeret af to af Fremtidens vinduerUdvendig stalddør med harlekinrude, flankeret af to af Fremtidens vinduerIndvendig skydeport med harlekinruder og hårdttræ.
Lakeret i elfenbenshvid efter galvaniseringIndvendig skydeport med harlekinruder og hårdttræ.
Lakeret i elfenbenshvid efter galvanisering
2-fløjet udvendig stalddør med ruko lås
Træ 150cm2-fløjet udvendig stalddør med ruko lås
Træ 150cm
2-fløjet stalddør, med bue og sol øverst, lærketræ nederst.2-fløjet stalddør, med bue og sol øverst, lærketræ nederst.
Stalddør med vindue
Stalddør med vindue

Staldport med glasparti øverstStaldport med glasparti øverst

Inspiration hestestalde med udvendige stalddøre/porte

Egelund hestepension

Fremtiden Staldinventar har leveret udvendige stalddøre og hestebokse model Grand Prix med svingbare skillevægge til Egelund Hestepension. I indretning af staldene er der lagt stor vægt på god ventilation og masser af lys.
De udvendige 2-delte stalddøre bidrager til god ventilation og bedre lysindfald i hestestalden.De udvendige 2-delte stalddøre bidrager til god ventilation og bedre lysindfald i hestestalden.
Øverste del af døren fastholdes i åben position med vægbeslag. Nederste del er med 2-vejs fjederbelastet lukketøj.Øverste del af døren fastholdes i åben position med vægbeslag. Nederste del er med 2-vejs fjederbelastet lukketøj.De 2-delte udvendige stalddøre er leveret med hårdttræ og beskyttelsetremmer for glasDe 2-delte udvendige stalddøre er leveret med hårdttræ og beskyttelsetremmer for glas
Hestebokse model Grand Prix - vandrette tremmer i fronte, lodrette tremmer og foderskjul i skillevægge.Hestebokse model Grand Prix - vandrette tremmer i fronte, lodrette tremmer og foderskjul i skillevægge.Svingbar skillevæg med meget kraftig justerbar bardun giver nem rengøring af hesteboksene.Svingbar skillevæg med meget kraftig justerbar bardun giver nem rengøring af hesteboksene.
Egelund Hestepension er et lille privat ejet opstaldningssted ejet af dyrlæge Lise Svejgaard og hendes mand Peter Svejggard.

Deres mål er at have et sted, hvor der er gode faciliteter for rytteren, men ikke mindst hvor hestens sundhed og trivsel er i højsædet. Der lægges stor vægt på hestens trivsel/sundhed og der gåes ikke på kompromis med kvaliteten. Det ser man i valget af foder, boksene, ridebanernes toplag, de opvarmede vandtrug på vinterfoldene og meget mere.

Se meget mere på deres hjemmeside:
Klip på billedet for link til Egelund Hestepensions hjemmesideKlip på billedet for link til Egelund Hestepensions hjemmeside