Staldvinduer

Velkommen til Fremtiden Staldinventar a/s - Din Garanti for Kvalitetsvinduer
Med mere end 30 års erfaring med dette håndværk er Fremtiden Staldinventar stolte af at levere enestående kvalitetsvinduer, der bærer indbegrebet af dansk kvalitet. Vores vinduer er resultatet af årtiers erfaring og en passion for at skabe produkter, der kombinerer elegance, funktionalitet og langvarige produkter.


Kvalitet for hver detalje
Vores vinduer er fremstillet med omhu og opmærksomhed på detaljer. De er produceret på vores fabrik i Langå. Grundet den gode kvalitet sikrer det, at vores vinduer ikke kun er en investering i dag, men en vedvarende kilde til glæde og tilfredshed i mange år fremover.


Over 30 års Erfaring
Med over 30 års erfaring i branchen har vi opbygget et produkt som er tidsvarende. Vi sætter en ære i at levere vinduer som præcist passer til dig og den bygning som vinduerne skal sidde i. Her er det vigtigt at man bevarer det arkitektoniske udseende.


Dansk Produktion
Vi er stolte af at kunne sige, at vores vinduer er produceret i Danmark i den lille by Langå, lige uden for Randers. Fra design til produktion foregår alt på vores fabrik. Når du vælger Fremtiden Staldinventar, støtter du samtidig dansk håndværk og danske fabrikker.


Skræddersyet til Dine Unikke Behov
Vi mener, at en hver ejendom er unikt, og det er grunden til, at vi tilbyder skræddersyede løsninger. Vores erfarne team samarbejder med dig for, at forstå dine præcise krav og ønsker. Vi har mange mulige løsninger, blandt andet alm. firkantede vinduer, men også vinduer med bue. Vinduer med sprosser. Vi tilbyder galvaniserede staldvinduer og med mulighed for lakering af vinduerne. Hvilket staldvindue passer hos dig?

Gør Fremtiden Staldinventar a/s til dit valg af kvalitetsvinduer - hvor vi sætter stor pris på kvalitet og dansk produkt i højsædet.
Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på holdbare og skræddersyede vinduer til din ejendom.

Vi ser ud i fremtiden

Fremtidens staldvinduer er produceret i galvaniseret stål, med rustfrie hængsler og lukketøj. De leveres med eller uden tremmer, med enkeltlags ruder, termoruder eller ruder i hærdet glas. De monteres med alu lister og med alu drypnæse.

Fremtidens staldvinduer leveres i mange forskellige varianter, bl.a. med bue og/eller sprosser, og vi laver gerne specialløsninger. Vores staldvinduer kan også leveres med kipfunktion for optimal ventilation i stalden.
Ring eller skriv gerne for spørgsmål:

Mail: post@fremtiden-as.dk

Telefonnr.: (+45) 86 46 11 55Ring eller skriv gerne for spørgsmål:

Mail: post@fremtiden-as.dk

Telefonnr.: (+45) 86 46 11 55
Staldvindue højre hængslet med gitter. Kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet med gitter. Kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue fast vindue med bue. Vinduet har 9 felter og kip for god ventilation.Staldvindue fast vindue med bue. Vinduet har 9 felter og kip for god ventilation.
Staldvindue venstre hængslet med 12 felter. Kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt.Staldvindue venstre hængslet med 12 felter. Kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt.Staldvindue venstre hængslet og 6 felter med sprosser og bue. Lakeret i sort.Staldvindue venstre hængslet og 6 felter med sprosser og bue. Lakeret i sort.
Dobbelt staldvindue. Sidehængslet oplukkeligt i højre side. Fast med kip i venstre. Med tremmer.Dobbelt staldvindue. Sidehængslet oplukkeligt i højre side. Fast med kip i venstre. Med tremmer.Gitterbeskyttet staldvindue monteret med Fremtidens lukkehåndtag. Staldvinduer leveres både i thermoglas og hærdet glas. Form og størrelse er efter ønske.Gitterbeskyttet staldvindue monteret med Fremtidens lukkehåndtag. Staldvinduer leveres både i thermoglas og hærdet glas. Form og størrelse er efter ønske.
Staldvindue venstre hængslet med gitter. Kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue venstre hængslet med gitter. Kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet med gitter. Kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet med gitter. Kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.
Staldvindue venstre hængslet med bue og 9 felter. Kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt.Staldvindue venstre hængslet med bue og 9 felter. Kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt.Staldvindue venstre hængslet med bue og 9 felter. Kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Rødt lakeret.Staldvindue venstre hængslet med bue og 9 felter. Kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Rødt lakeret.
Staldvindue, venstre hængslet med bue og 9 felter, kan åbnes helt. Er rødt lakeret.Staldvindue, venstre hængslet med bue og 9 felter, kan åbnes helt. Er rødt lakeret.Staldvindue, højre hængslet med bue og 9 felter, kan åbnes helt. Er rødt lakeret.Staldvindue, højre hængslet med bue og 9 felter, kan åbnes helt. Er rødt lakeret.
Staldvindue højre hængslet kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højere hængslet kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højere hængslet kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.
Staldvindue venstre hængslet med bue og 9 felter. Kan åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue venstre hængslet med bue og 9 felter. Kan åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet kan åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet kan åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.
Staldvindue venstre hængslet kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue venstre hængslet kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue venstre hængslet kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue venstre hængslet kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.
Staldvindue højre hængslet kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.
Staldvindue fast vindue med 6 felter.Staldvindue fast vindue med 6 felter.Staldvindue fast vindue med gitter og 6 felter.Staldvindue fast vindue med gitter og 6 felter.
Staldvindue højre hængslet med gitter kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet med gitter kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.
Staldvindue højre hængslet med gitter og bue, kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet med gitter og bue, kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet med gitter, kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet med gitter, kan åbnes både i kip for god ventilation og åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.
Staldvindue højre hængslet med gitter og bue. Vinduet kan åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet med gitter og bue. Vinduet kan åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue fast vindue med bue og 6 felter. Kan åbnes helt.Staldvindue fast vindue med bue og 6 felter. Kan åbnes helt.
Staldvindue højre hængslet med gitter og bue. 6 felter hvor sprosser ligger inde i glasset. Lakeret sort. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet med gitter og bue. 6 felter hvor sprosser ligger inde i glasset. Lakeret sort. Leveres med eller uden gitter.
Staldvindue højre hængslet med gitter, kan åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue højre hængslet med gitter, kan åbnes helt. Leveres med eller uden gitter.

Inspiration Staldvinduer

Standard størrelser på Fremtiden vinduer

Staldvinduer fåes i følgende standard størrelser - karmmål:

 • 80x80
 • 90x90
 • 94x78
 • 100x100
 • 118x78

Herudover leverer vi vinduer efter mål.

Staldvinduer kan være lavet med:

 • Firkantet fast karm uden gitter
 • Firkantet fast karm med gitter

 • Firkantet fast karm med kip uden gitter
 • Firkantet fast karm med kip med gitter

 • Firkantet sidehængslet uden gitter
 • Firkantet sidehængslet med gitter

 • Firkantet sidehængslet med kip uden gitter
 • Firkantet sidehængslet med kip med gitter
Staldvindue fast vindue. Leveres med eller uden gitter.Staldvindue fast vindue. Leveres med eller uden gitter.