Hestebokse model Broholm

Stilrent design - hestebokse der aldrig går af mode

Broholm hesteboks
Stolper: Rør Ø100x3,65 mm
Profiler: 40x40x3 mm
Tremmer: Vandret 33 mm rundsvejsede rør, 153 mm tremme-afstand
Planker: 33 mm hårdttræ 120/150 cm
Højde: 200/220cm ( +20cm v/buen )
Front: Foderhul, Skydedør med gitter, døråbning 126,5 cm, messingkugler eller hestehoveder på dørstolper.
Ekstra: dækkenbøjler påsvejst skydedør
Broholm med vandrette tremmer. Ekstra: dækkenbøjleBroholm med vandrette tremmer. Ekstra: dækkenbøjleBroholm med lodrette tremmerBroholm med lodrette tremmer

Inspiration hestestalde med hestebokse model Broholm

Slutterupgård

Nyopført hestestald med hestebokse model Broholm og staldvinduer fra Fremtiden Staldinventar A/S

Staldvinduerne er varmtgalvaniserede og herefter sortlakerede på den udvendige side - når vinduerne er lukkede er de helt sorte udvendigt som bygningen og galvaniserede på den indvendige side som hestebokseneStaldvinduerne er varmtgalvaniserede og herefter sortlakerede på den udvendige side - når vinduerne er lukkede er de helt sorte udvendigt som bygningen og galvaniserede på den indvendige side som hesteboksene
Hestebokse model Broholm med lodrette tremmer og hårdttræ med luftspalter. Elegante messingdæksler afslutter stolperne.Hestebokse model Broholm med lodrette tremmer og hårdttræ med luftspalter. Elegante messingdæksler afslutter stolperne.Skillevæggene er med træhøjde 150cm, i området ved krybben er der hårdttræ i fuld højde, det optimale foderskjul.Skillevæggene er med træhøjde 150cm, i området ved krybben er der hårdttræ i fuld højde, det optimale foderskjul.
Vaskeplads med det skridsikre Belmondo Paddock gummigulv.Vaskeplads med det skridsikre Belmondo Paddock gummigulv.Med opbindingsringe påsvejst stolper  får man en god opbindingsplads på staldgangen.Med opbindingsringe påsvejst stolper får man en god opbindingsplads på staldgangen.
Staldvinduer med hærdet glas - sidehængslet og med kipfunktion. I baggrunden udvendig opbindings- og vaskeplads.Staldvinduer med hærdet glas - sidehængslet og med kipfunktion. I baggrunden udvendig opbindings- og vaskeplads.Udvendig overdækket vaske- og opbindingsplads, med nedstøbt kraftig opbindingsbøjle.Udvendig overdækket vaske- og opbindingsplads, med nedstøbt kraftig opbindingsbøjle.

Inspiration hestestalde med hestebokse model Broholm

Hesteboksene på Broholm Slot har lagt navn til en af vores bedste modeller.
Designet er tidsløst og passer perfekt til de flotte omgivelser slottet ligger i.

Da stalden skulle have nye hestebokse var det et stor ønske at bevare de eksisterende betonsøjler som understøtter loftet i stalden. Det betød, at boksene skulle produceres i meget nøjagtige mål, af hensyn til hestenes sikkerhed.
Model Broholm i brugModel Broholm i brugHesteboksene er produceret på præcise mål, alle eksisterende betonsøjler er bevaret.Hesteboksene er produceret på præcise mål, alle eksisterende betonsøjler er bevaret.
Stemningsbillede fra Broholm SlotStemningsbillede fra Broholm Slot

Broholm slot links, informationer og inspiration

Broholm Slot ligger på sydfyn og har en spændende - næsten 700 år gammel historie.
Både Broholm Slot og Ridecenteret har mange faciliteter og altid mange spændende aktiviteter, f. eks. har Dansk Ride Forbund for 10. år i træk tildelt Broholm DM for seniorer, se meget mere på hjemmesiderne, som der er link til nedenfor.

Link til hjemmesiden for Broholm SlotLink til hjemmesiden for Broholm SlotLink til hjemmesiden for Broholm RideklubLink til hjemmesiden for Broholm Rideklub

KLIK HER FOR AT GÅ TILBAGE