Belmondo gummigulv

BELMONDO Gummigulv

  • Holdbar, smidig og skridsikker

  • Beskytter hestens hove, sener og led

  • Hesten vil altid have et isoleret blødt underlag

  • Rentabel – reducerer behovet for strøelse

  • Mindre støv, støj og bakterievækst i stalden

  • Isolerer mod kulde

  • Skruer og lim er unødvendigt

  • Hygiejnisk – nem at rengøre
BELMONDO gummigulv er eksklusivt designet for brug i hestestalde, måtterne er behagelige, elastiske og skridsikre, hvilket hjælper med at beskytte hestens hove, sener og led, isolerer mod kulde og er vandtæt. Måtterne har en puslespilsprofil, der er vandskåret meget præcist, derfor danner måtterne et meget stabilt gulv, der ikke ændrer sig eller flytter sig, og som ikke kræver skruer eller lim.
BELMONDO Gummigulv fås i flere varianter, som alle er designet til at passe optimalt i det område af stalden hvor de skal monteres. Måtterne kan kombineres så et komplet gulv opnås uden synlige overgange mellem bokse, gangarealer og evt. vaskeplads.

Med daglige besparelser på strøelsen er gummimåtterne en investering, der forrenter sig selv og giver et bedre staldmiljø. Se undersøgelsen nederst på siden, hvis du vil vide mere.
BELMONDO Basic -til hesteboks og staldgang

Se prisen i vores webshop


NYHED !! BELMONDO Basic er blød, støbabsorberende og skridsikker. Den kan anvendes til hestebokse og i gangarealer, og kan holde til kørsel med maskiner ved maskinel udmugning. Måtten har lang levetid, er prismæssigt attraktiv og er meget let at montere. Med reduceret behov for strøelse er Basic måtterne en investering, der hurtigt tjener sig hjem.
BELMONDO Basic - holdbar, skridsikker og prismæssigt attraktivBELMONDO Basic - holdbar, skridsikker og prismæssigt attraktivBELMONDO Basic Brochureblad (PDF-format)BELMONDO Basic Brochureblad (PDF-format)
BELMONDO Classic -til hesteboks og staldgang

Se prisen i vores webshop


BELMONDO Classic er ingen nyhed - modellen har med stor succes været brugt i hestestalde over hele Europa gennem 7 år, og består nederst af genbrugsgummi af en ensartet høj kvalitet, som sikrer den rette komfort for hesten. Øverst har måtten et toplag af ekstra skridsikker og holdbar ny gummi. Anvendes til hestebokse, løsdriftsstalde og staldgange.
BELMONDO Classic - også til heste skoet med MordaxBELMONDO Classic - også til heste skoet med MordaxBELMONDO Classic Brochureblad (PDF-format)BELMONDO Classic Brochureblad (PDF-format)
BELMONDO Trend - ekstra blødhed i hesteboksen

Se prisen i vores webshop


BELMONDO Trend er udelukkende designet for brug i hestebokse, når der ønskes et ekstra blødt underlag.
Hestesko-profileret på oversiden med skridsikker nygummi. Profileret på undersiden med luftfelter og dupper for maksimal komfort.
BELMONDO TrendBELMONDO TrendBELMONDO Trend Brochureblad (PDF-format)BELMONDO Trend Brochureblad (PDF-format)
BELMONDO Paddock - til vaskeplads, udendørs og udsatte områder på gangen

Se prisen i vores webshop


BELMONDO Paddock er profileret med rombe-mønster på oversiden og dubber på undersiden, så vand bliver ledt effektivt væk så hesten står og går sikkert. Anvendes udendørs eller indendørs ved vaskeplads, i områder med stor belastning og trafik eller steder med forhøjet risiko for udskridning, f.eks. ved ind- og udgangssteder i staldbygningen. Hos Fremtiden Staldinventar A/S har vi også leveret flere hestestalde, hvor kunderne har valgt at lægge model Paddock i hele stalden.
BELMONDO Paddock er velegnet til vaskepladserBELMONDO Paddock er velegnet til vaskepladserBELMONDO Paddock Brochureblad (PDF-format)BELMONDO Paddock Brochureblad (PDF-format)
BELMONDO Walkpro med mosaik-mønster - til staldgangen

Se prisen i vores webshop


BELMONDO Walkpro har et ekstra stærkt og skridsikkert toplag i et elegant mosaik-mønster, giver støjsvag og sikker trafik på staldgangen og ved indendørs vaskepladser. Velegnet til at køre på med udmugningsmaskiner.
BELMONDO WalkproBELMONDO WalkproBELMONDO Walkpro Brochureblad (PDF-format)BELMONDO Walkpro Brochureblad (PDF-format)
BELMONDO Rodeo - vægbeklædning i gummi

Se prisen i vores webshop


BELMONDO Rodeo - beskyt din hest, mur og skillevæg med denne gummimåtte, som er profileret på ydersiden, så den imiterer en mur lavet af træplanker. Kan eksempelvis monteres med 30mm afstand til mur for at øge støj- og støddæmpningen.

Anbefaling fra kunde som havde problemer med en hest, der ville sparke på ydervæggen og som har anvendt BELMONDO Rodeo i 3 måneder:

"Den har fungeret efter hensigten - hesten sparker ikke i boksen mere og har ikke hævet has.
Sparkepladen er monteret med skruer og er påsat på trælægte i boksens bredde, som først er skruet ind i betonvæggen, sådan der er mellemrum mellem sparkepladen og væggen.
Sparkepladen kan varmt anbefales!"
BELMONDO Rodeo er en vægbeklædning i gummiBELMONDO Rodeo er en vægbeklædning i gummiBELMONDO Rodeo Brochureblad (PDF-format)BELMONDO Rodeo Brochureblad (PDF-format)
BELMONDO Flix - Simpel solid stabilisering
1,1 mtr x 1,75 mtr:


Se prisen i vores webshop


BELMONDO Flix er udviklet til den mudrede fold eller adgangsvej. Den stabiliserer jordens overflade. Den kan evt. også bruges, som en midlertidig løsning, da det er nemt at fjerne måtterene, og lægge dem ud igen. Den er også vejrbestandig og uv stabil.
måtterne kan f.eks. bindes til hinanden med stripsmåtterne kan f.eks. bindes til hinanden med stripsPDF-brochure (engelsk)PDF-brochure (engelsk)
OversigtOversigtBELMONDO - tryk her for produktoversigt dansk brochure (PDF-format)BELMONDO - tryk her for produktoversigt dansk brochure (PDF-format)

<b><font size="+0"></b>Se resultaterne af undersøgelsen som PDF-filSe resultaterne af undersøgelsen som PDF-filGummimåtter - en rentabel investering

Se resultatet af en undersøgelse fra det tyske Nürtingen-Geislingen Universitet. (oversat til Dansk)

Undersøgelsen sammenligner hestebokse uden gummimåtter og et 8-10 cm dyb lag af spåner med hestebokse med gummimåtter, hvor højden på strøelsen er reduceret.

Foruden rentabiliteten i måtterne er der også nogle interessante resultater vedr. luftkvalitet og staldmiljø.

Se resultaterne af undersøgelsen som PDF-filSe resultaterne af undersøgelsen som PDF-filSe resultatet af en undersøgelse fra det tyske Nürtingen-Geislingen Universitet. (oversat til Dansk)

Undersøgelsen sammenligner hestebokse med halmstrøelse med hestebokse med gummimåtter med pillestrøelse.

Undersøgelsen viser at hestene udviser sikker liggeadfærd på gummimåtter og at de ligger lidt længere på gummimåtter. Derudover viser testen at med gummimåtter er der altid en god strøelsesmåtte, hvorimod halmstrøelse giver en forskellig strøelseshøjde, alt efter hvor længe det har ligget.

Forskrifter for kørselForskrifter for kørselGuidelines for kørsel med maskiner

Denne brochure indeholder guidelines for kørsel med maskiner på BELMONDO Gummigulve.
Disse guidelines øger måtternes levetid hvis de overholdes nøje.

MONTAGEVEJLEDNING: Bokse, gang, vaskeplads og udearealer (Dansk PDF)MONTAGEVEJLEDNING: Bokse, gang, vaskeplads og udearealer (Dansk PDF)MONTAGEVEJLEDNING: Horsewalker Motion(Dansk PDF)MONTAGEVEJLEDNING: Horsewalker Motion(Dansk PDF)
MONTAGEVEJLEDNING: Rodeo Vægbeklædning (Dansk PDF)MONTAGEVEJLEDNING: Rodeo Vægbeklædning (Dansk PDF)

KLIK HER FOR AT GÅ TILBAGE