Plastriste til svinestalde

Vores omfattende produktprogram indenfor plastriste giver muligheder for komplette gulvløsninger i kombination med støbejernsriste og varmeplader.

Vi giver gerne tilbud på komplette gulvløsninger der tager udgangspunkt i plastriste, som skal dække alle områder af svinestalden - uanset stistørrelser og type.

Ved ordre udarbejdes en komplet layouttegning af stalden, der viser præcis monteringsplacering af alle typer af riste som indgår i gulvløsningen.

Bemærk også tilbehørsprogrammet, f.eks. kantlister der giver nemmere rengøring langs mure, og støttestolper i plast, som kan erstatte støttemure i beton under ristegulvet.

Plastristene er produceret i Europa, og har en ensartet, høj kvalitet og lang levetid.Se mere om:
Plastriste til smågrisestierSe mere om:
Plastriste til Frats- og slagtesvinestierSe mere om:
Plastriste til farestier

Tilbehør til gulvløsninger med plastriste

Afslutningslister giver færre områder  der kan samle skidt f.eks. langs ydermureAfslutningslister giver færre områder der kan samle skidt f.eks. langs ydermureBæringer: galv/rustfri fladstål  eller glasfiberbæringerBæringer: galv/rustfri fladstål eller glasfiberbæringerBeskyttelseskappe for glasfiberbæringerBeskyttelseskappe for glasfiberbæringerStøtteben i plast og rustfri vægbeslag - alternativer til opstøbning af støttemureStøtteben i plast og rustfri vægbeslag - alternativer til opstøbning af støttemure